Innovation - har du en god idé?

InnovaThy er en Non-profit organisation etableret i et samarbejde mellem Thisted Kommune, Thy Erhvervsforum og det lokale erhvervsliv. Her bliver du tilbudt kvalificeret rådgivning af et erhvervspanel, der er samlet til netop at dække din idé.

Logo af Innovathy

 

Har du Idéen?

Så har du en enestående mulighed for, at få vurderet det forretningsmæssige aspekt hos InnovaThy´s professionelle erhvervspanel. Her får du muligheden for, at få den kvalificerede rådgivning der er nødvendig for at flytte din ide fra skrivebordsskuffen og ud i produktionen.

Hvad er Innovathy?

  • Erhvervsrådgivning målrettet opfindere, iværksættere og vækstvirksomheder
  • Et netværk for vidensdeling mellem lokale virksomhedsledere
  • Et forankret vidensmiljø med stærkt lokal fokus, hvor faglighed og engagement vægtes højest

Formål

Det er formålet at fremme innovation og vækst hos erhvervslivet i Thisted Kommune.

Thisted Kommunes borgere og erhvervsliv er rige på idéer, som kan være med til at skabe vækst og udvikling i både nye og etablerede virksomheder. Problemet ligger bare i, at de forbliver idéer. Her vil et forløb hos InnovaThy korte vejen fra idé til handling. Foruden rådgivningsdelen satser InnovaThy samtidig på, at skabe netværk mellem de forskellige deltagende virksomheder, og herigennem fremme væksten i Kommunen.

Ønsker du, at høre mere omkring InnovaThy er du velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Peter Brandt Larsen på telefon 23 82 69 27 - e-mail: pbl@thisted.dk eller Markedsføringskonsulent Jette Bruun fra Thy Erhvervsforum på 23 80 98 09 - e-mail: jette@thyef.dk

Du kan også læse mere på hjemmesiden www.innovathy.dk

Kontaktinfo

Erhverv
Skolegade 4C
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 00

E-mail: erhverv@thisted.dk