Åbningstider:

Mandag - Fredag 09.00 - 16.00

Tlf. 2947 2302

Dagcenter

Vi vægter det gode humør og et varmt smil og bestræber os på at bevare/genantænde livsglæden i en varm og humoristisk atmosfære. Dette betyder også, at vi værdsætter det sociale samvær og fysisk træning højt, og tilbyder gymnastik 2 gange ugentligt og at vi, når vejret tillader det, tager på cykelture på vores "sofa-cykel", ligesom vi danser gammeldaws en gang om måneden. Vi oplever, at fysisk aktivitet og mental træning har en positiv indvirkning på humøret. Aktiviteter tilrettelægges ud fra ønsker fra vores gæster og hver måned kan man i vores husavis læse om månedens tilbud, herunder dansedage, banko, foredrag, fortælling, sang, musik, små udflugter, højtlæsning, bagning, andagter og gudstjenester m.m.

Hver dag er der mulighed for forskellige former for spil, f.eks. kortspil og ludo, ligesom forskellige former for håndarbejde tilbydes i den udstrækning og form, som det måtte ønskes. Vi står gerne til rådighed med gode ideer og vejledning.

Har du brug for et hvil, har vi gode hvilestole og mulighed for at låne en seng. Hvis du har en grad af demens, er det vores mål at du, sammen med de øvrige dagcentergæster, skal føle dig tryg samtidig med at vi ønsker at stimulere på en positiv måde. Her er det af stor vigtighed, at vi har en tæt kontakt med pårørende, så vi kan udføre vort arbejde på bedste vis.

Tilknyttet dagcenteret er en stor flok af frivillige, som supplerer dagcentrets medarbejdere på bedste vis. De tager sig af en del "kan" opgaver og er af stor værdi i et samlet hele. Heriblandt har vi en flok aktive herrer, som driver et dejligt træværksted. Dette er en stor gevinst for såvel borgere, som dagcentergæster.

Såvel Åbakkens beboere, dagcentergæster samt tilbud til §79 er en integreret del af dagcenteret, hvilket betyder, at alle har mulighed for at deltage i aktiviteter sammen.