Boenhed Liden Kirsten

Der er i dag 10 lejligheder tilknyttet Liden Kirsten. Fællesrummene er omdrejningspunktet i vores hverdag, som er overskuelig, og de fysiske og sociale rammer forenklede.

Da vi er en enhed på Sct. Thøgersgaard, har vi mulighed for at deltage i de aktiviteter som huset arrangerer, bla. busture, gudstjeneste og aktiviteter i dagcenteret samt gøre brug af husets frivillige.

Der tilstræbes en fast personalestab, som kender beboerens ressourcer og behov. Hvilket giver kontinuitet i plejen.

Vores målsætning er bl.a.:

  • At skabe tryghed og tillid via nærhed og anerkende kommunikation.
  • At skabe en forenklet men indholdsrig hverdag med aktiviteter tilpasset den enkelte beboer.
  • At skabe et trygt og værdigt miljø.
  • Udvise empati og respekt for såvel fysiske som mentale individuelle grænser.
  • Tilgodese privatlivet.
  • Tage udgangspunkt i den enkeltes identitet, for at få et værdigt liv. 
  • At skabe et godt samarbejde med beboernes pårørende og netværk.

 

 

 

Bo- enheden består af 9. to-rums lejligheder fra nr. 12 til 21, hvor adgangen fra den private bolig går ud i fælles spisestue eller TV-stue. Fællesrummene er omdrejningspunktet, som gør hverdagen overskuelig.

-/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/dsc00421%20jpg -/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/dsc00422%20jpg -/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/dsc00420%20jpg

Hver lejlighed består af en dejlig lys stue med køkkenniche og adgang til terrasse. Separat soveværelse med seng og sengebord og dejlig stort badeværelse med kombineret vaskemaskine og tørretumbler. I køkkenet er der kogeplader, mikroovn og køleskab med lille fryser.

-/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/dsc00415%20jpg -/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/dsc00414%20jpg -/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/dsc00413%20jpg

Præsentation af personalet i Liden Kirsten.
Der er fast tilknyttet 12 medarbejdere til bo enheden, et køkken og rengøring assistent,  SSH' er og SSA'er i dag- og aftenvagter og 2 nattevagter i hele huset. Dette team varetager sammen med teamleder den totale pleje/omsorg omkring  dig i alle døgnets timer i samarbejde med andre faggrupper så som læge, fysioterapeut, fodplejer, frisør mfl.
Der vil i perioder være tilknyttet social- og sundhedsassistent elever til bo enheden.

Information
På opslagstavlen i spisestuen orienterer vi dig om de arrangementer, der foregår i huset, som du er velkommen til at deltage i.

På opslagstavlen er der billeder af det tilknyttede medarbejderteam.
Kontakt fra pårørende er mest hensigtsmæssigt i tidsrummet kl. 10.30 – 12.00, kl. 14.00 – 16.30 og kl. 19.00 – 20.30 på direkte tlf. 99 17 33 35.