Boenhed Prins Buris

Der er i dag 11 lejligheder på Prins Buris. Fællesarealet, med køkkenalrum og Tv stue er omdrejningspunktet i vores hverdag. Fællesrummene er overskuelige, og de fysiske og sociale rammer er forenklede.

Vi tager udgangspunkt i den enkelte, så muligheden for selv at vælge om man vil være en del af fællesskabet, eller ønsker at blive på egen stue, hvis man ikke kan rumme det sociale, vægter vi højt. Prins Buris er en enhed på Sct. Thøgersgaard, og man har derfor mulighed for at deltage i de aktiviteter som huset arrangerer. Bl.a. busture, gudstjenester, gå korps, og aktiviteter i hverdagen.
Vi har et godt samarbejde med de frivillige og besøgsvenner, til glæde for beboerne.

Vi hører ofte musik, synger og hygger os. Dette er med til at skabe stjernestunder for beboerne. Vi prioriterer udelivet, så vidt vejret / personaleressourcerne tillader det. Vi bruger tid på f.eks. at plukke blomster sammen med beboerne.

Der tilstræbes en fast personalestab, som kender beboernes ressourcer og behov, hvilket giver kontinuitet i plejen.

Vores målsætninger er bl.a.:

  • At skabe tryghed og tillid via nærhed.
  • At skabe en forenklet, men indholdsrig hverdag med aktiviteter tilpasset den enkelte beboer.
  • At skabe et trygt og værdigt miljø.
  • Udvise empati og respekt for såvel fysiske som mentale individuelle grænser.
  • Tilgodese privatlivet.
  • Tage udgangspunkt i den enkeltes identitet, for at få en værdigt liv.
  • Inddrager de pårørende.
  • Værne om det gode måltid.

 

 

Bo- enheden består af 11. to-rums lejligheder nr. 1 til 11, hvor adgangen fra den private bolig går ud i fælles spisestue eller TV-stue. Fællesrummene er omdrejningspunktet, som gør hverdagen overskuelig.

-/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/billeder/img_3716.jpg      -/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/billeder/img_3718.jpg      -/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/billeder/img_3733001.jpg

 

Hver lejlighed består af en dejlig lys stue med køkkenniche og adgang til terrasse. Separat soveværelse med seng og sengebord og dejlig stort badeværelse med kombineret vaskemaskine og tørretumbler. I køkkenet er der kogeplader, mikroovn og køleskab med lille fryser.

-/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/dsc00436.jpg      -/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/billeder/dsc00437.jpg      -/media/omsorgsforvaltning/institutioner/sct thogersgaard/billeder/dsc00413.jpg  

Præsentation af personalet i Prins Buris.
Der er fast tilknyttet 13 medarbejdere til bo enheden, et køkken og rengøring assistent,  SSH' er og SSA'er i dag- og aftenvagter og 2 nattevagter i hele huset. Dette team varetager sammen med teamleder den totale pleje/omsorg omkring  dig i alle døgnets timer i samarbejde med andre faggrupper så som læge, fysioterapeut, fodplejer, frisør mfl.
Der vil i perioder være tilknyttet social- og sundhedsassistent elever til bo enheden.

Information
På opslagstavlen i spisestuen orienterer vi dig om de arrangementer, der foregår i huset, som du er velkommen til at deltage i.

På opslagstavlen er der billeder af det tilknyttede medarbejderteam.
Kontakt fra pårørende er mest hensigtsmæssigt i tidsrummet kl. 10.30 – 12.00, kl. 14.00 – 16.30 og kl. 19.00 – 20.30 på direkte tlf. 99 17 33 39.