Præsentation

Sct. Thøgersgaard blev bygget i 1966 og renoveret med nye tilbygninger i 2008 til 28 lejligheder i stueplan. Hver lejlighed er to værelses med eget køkken, bad og terrasse.
1. sal består af de 7 aflastningsstuer, der er beliggende i tilknytning til køkken alrum, dagligstue og en dejlig genoptrænings sal.  Ligeså er der kontorer til fysioterapeut, ergoterapeut og visitatorer, der  er at finde nogle gange ugentlig.

Vi er et dejligt hjem bestående af 5 enheder:
Sct. Thøger, der er et demens afsnit med 7 lejligheder
Liden Kirsten og Prins Buris, der er boenheder med henholdsvis 10 og 11 lejligheder
Aflastningsenhed med 7 stuer i tilknytning til husets Træningssal
Dagcenter

Beboeren i centrum med fokus på hverdagsliv og naboskab.
Vi lægger vægt på den enkelte beboer får en god indflytning, og skabt sig et hjem, hvor der sker mindst muligt indgriben i din hverdag. Samt du i høj grad er medbestemmende over din dagligdag og dens rytme.
Du har mulighed for at være dig selv i din egen lejlighed, men også deltage i bo-enhedens fællesskab omkring spisesituationer og hyggeligt samvær mm.                                                                                                                                                      Som en naturlig del af hverdagen tages der udgangspunkt i dine ressourcer og behov, hvor du opfordres til at gøre det, du selv kan fysisk, psykisk og social. Herved styrkes dit selvværd, identitet og fysisk styrke.

Dagcenteret er et samlingssted for såvel husets beboere som borgere i nærmiljøet. Hvis du har behov for at møde andre  eller foretage dig noget helt andet, tilbyder de forskellige aktiviteter:  Vævning, spil, kaffedrikning, udflugter, bagning, håndarbejde samt fysisk aktivitet i genoptrænings salen og cykelture i det blå på vores cykel med hjælpemotor. Hele huset er dit, og du og din familie må bruge det efter aftale.  

Sct. Thøgersgaard er også en arbejdsplads
Sct. Thøgersgaard er også en arbejdsplads for 50 engagerede og kompetente medarbejdere, som i dagligdagen er tilknyttet de enkelte enheder. Denne tilknytning giver mulighed for nærhed omkring beboeren i den enkelte enhed, og derved fremmes faglighed, tryghed, trivsel, omsorg og arbejdsglæde.!!! Personalets opgave er at støtte beboeren på en sådan måde, at hverdagen fungerer bedst muligt for den enkelte.