Boligen

Vibedal har 62 lejligheder fordelt i fire bo-enheder, Højen, Dalen, Bakken og Udsigten.

Lejlighederne i Udsigten er for beboerne med demens. De øvrige lejligheder er almene plejeboliger. Dagcenteret på Vibedal er for hjemmeboende ældre, der har brug for støtte til struktur og til at deltage og gennemføre aktiviteter i samvær med andre. Vibedal består desuden af store fællesarealer, der danner rammen om det gode hverdagsliv på hjemmet.

Lejlighederne i Udsigten er 1-rums lejligheder på 62 m2 inklusive fællesarealer. Lejlighederne består af et værelse med skabe og køleskab med lille fryser. Fra værelset er der udgang til egen terrasse. Der er desuden et badeværelse med et fast skab, vaskemaskine og tørretumbler.

Se lejlighedsplan her

Lejlighederne i Højen, Dalen og Bakken er 2-rums lejligheder på 67 m2 inklusive fællesarealer. De består af en stue med tekøkken, hvor der er kogeplader og køleskab med lille fryser. Der er desuden et soveværelse med fire skabe, og et badeværelse med et fast skab, vaskemaskine og tørretumbler. Fra stuen er der adgang til egen terrasse, hvor der er plads til et lille bord og et par havestole.

Se lejlighedsplan her

Alle bo-enheder har fællesarealer, der har store vinduespartier og fællesterrasse med udsigt til fjorden. Fællesarealerne i bo-enhederne består af opholdsstue med fjernsyn, åbent anretterkøkken og gangarealer.

Ønsker man en lejlighed på Vibedal, skal man kontakte Visitationen på tlf. 9917 1910. Der visiteres efter fysiske, psykiske og sociale behov.

Inden der takkes ja til en lejlighed, er man sammen med sine pårørende velkommen til at se lejligheden og Vibedal. Vi vil gerne tage godt imod alle og en fremvisning aftales derfor på tlf. 9917 4040.

 

Boligerne udefra