Coronavirus

Fra den 10. september er coronavirus ikke længere kategoriseret som samfundskritisk sygdom

Vil du være med til at gøre en forskel?

Thisted Kommune leder efter personer, der har lyst og overskud til at være frivillige rollemodeller for unge mennesker, der har brug for ekstra støtte og vejledning for at komme i gang med - og gennemføre en uddannelse.

15-08-2017Nyhed

Vil du være med til at gøre en forskel for unge mennesker i Thisted Kommune? Så kom til et uforpligtende informationsmøde og hør om, hvordan du bliver frivillig rollemodel.

Vi leder efter personer, som har lyst og overskud til at være frivillige rollemodeller for unge mennesker, der har brug for ekstra støtte og vejledning for at komme i gang med og gennemføre en uddannelse. Disse unge mennesker har brug for ressourcestærke personer med livserfaring og tålmodighed, som kan give dem den støtte og vejledning, de har brug for. Som frivillig rollemodel kan du derfor være lige netop det, der skal til for, at et ungt menneske kommer i gang med og gennemfører en uddannelse.

At være rollemodel indebærer, at:

  • du gennemgår to introduktionsaftener, hvor du bliver introduceret for forskellige metoder og tilgange, så du bliver godt rustet til at varetage rollen som rollemodel for en eller to unge i alderen 15-25 år.
  • du bliver rollemodel for en eller to unge mennesker, som du har et interessefællesskab med, og som du har kompetencerne og lysten til at hjælpe.
  • du mødes med de/den unge minimum en gang hver anden uge. Hvor og hvornår I mødes, bestemmer I selv.
  • du deltager i netværksmøder en gang i kvartalet, hvor du blandt andet får mulighed for at udveksle erfaringer med de andre frivillige rollemodeller.

Vil du høre mere?

Så tilmeld til informationsmødet, som foregår:

Torsdag d. 24. august kl 19:00-21:00

Mødet afholdes i FrivilligThys lokaler: Nytorv 8A, 1. sal, 7700 Thisted.

Tilmelding til informationsmødet skal ske senest mandag d. 21. august ved at sende en mail til sts@marselisborg.org eller på telefon 2151 1259.