Lokale- og Anlægsfonden støtter Cold Hawaii Inland med 10 mio. kr.

Et tilsagn om støtte på 10 mio. kr. fra Lokale- og Anlægsfonden er med til sætte endnu mere skub i projektet, der skal gøre Thy til det nationale centrum for vandsportsaktiviteter.

13-12-2019Nyhed

10 millioner kroner lige ud. Sådan lyder den sum, som Lokale- og Anlægsfonden (LOA) har valgt at støtte projekt Cold Hawaii Inland med. Ud af de forskellige initiativer i projektet, har LOA valgt at støtte syv udvalgte “spots”.

Hvert spot er et sted, hvor fjorden og naturen har givet en række stedbundne potentialer for fysiske aktiviteter ved, på eller i vandet og langs kysten.

De syv spots er også de steder, hvor det fysiske vartegn for Cold Hawaii Inland kan blive opført, i form af et modul opført i beton og træ, hvori der bl.a. kan være opholds- og omklædningsfaciliteter, udsigtsposter, depotrum, toiletter, riggeplads til vandudstyr m.m.

Visualisering af modulet i Cold Hawaii Inland. Foto: NORRØN og Spektrum Arkitekter
Visualisering af modulet i Cold Hawaii Inland.
Foto: NORRØN og Spektrum Arkitekter

Med de ti millioner kroner er Cold Hawaii Inland dermed endnu et skridt tættere på at blive til realitet. Det første spot, Vilsund, er allerede i fuld gang med at blive opført. Arbejde med at skabe en rekreative rute langs fjorden skrider også frem, da der netop er gang i anlægget af en del af strækningen mellem Synopal og Thisted Camping.

Desuden bliver der fortsat arbejdet på at rejse penge, finde støtte og afklare de forskellige myndighedsforhold på de øvrige steder.

Du kan læse den fulde pressemeddelelse fra Lokale- og Anlægsfonden herunder


Grøn logo med hvid skrift for Lokale og Anlægsfonden

Kontaktinfo

Drift- og Anlæg
Kirkevej 9
7760 Hurup
Telefon: 99 17 17 17
Fax: 99 17 21 54
E-mail: teknisk@thisted.dk