Integrationspriser til IdealCombi og Østre Skole

I år fik IdealCombi Integrationsrådets integrationspris som Årets Virksomhed, mens Østre Skole løb af med sejren som Årets Institution.

20-12-2019Nyhed

Integrationsrådet i Thisted Kommune overbragte i går priserne til vinderne af dette års Integrationspris. Og vinderne blev Østre Skole og IdealCombi! I år har Integrationsrådet haft fokus på dem, der gør en forskel for at støtte børn og unge med udenlandsk baggrund.

Formand for Integrationsrådet, Nataliia Gudymenko, fortæller om vinderne:

- IdealCombi får prisen for Årets Virksomhed, fordi de har skabt en arbejdsplads, der bidrager til en god integration. Virksomheden har stor forståelse for, hvordan det er at være ny i Danmark. Den har i dag ansatte fra Syrien, Eritrea og Iran, der skal introduceres til det danske arbejdsmarked.

Og om Østre Skole siger hun:

- Østre Skole har en høj grad af tosprogede børn, hvor det nogle gange er svært at løfte opgaver når der mange nationaliteter i samme klasse. Men skolen har formået at gøre det, samtidigt med at det har skabt gode værdier for både eleverne og deres forældre.

Fra IdealCombi fortæller medarbejder Jesper Sørensen:

- Jeg vil igen sige tak for prisen til Integrationsrådet og fortælle, at den har gjort mange af vores medarbejdere stolte. Især de ildsjæle, som har ydet en stor indsats for at få integrationen til at fungere på vores virksomhed.

Jesper Sørensen og Mikael Søgaard fra IdealCombi modtager prisen som Årets Virksomhed

På billedet modtager Jesper Sørensen og ejerleder Martin Søgaard diplom og blomster

Da Østre Skole modtog prisen, blev skoleleder Brian Mikkelsen overrasket på sit kontor. Det kan du se en bid af herunder.

Så de to vindere har rigtig fortjent at få Integrationspriserne i år og stort tillykke til begge!