Ny direktør for Social og Sundhedsforvaltningen

Det bliver 42-årige Tue von Påhlman, der efter nytår træder ind i Direktionen i Thisted Kommune som ny direktør for Social og Sundhedsforvaltningen.

20-12-2019Nyhed

Fra 1. februar, 2020, træder Tue von Påhlman ind i Direktionen som direktør for social- og sundhedsforvaltningen i Thisted Kommune. Tue kommer fra en stilling som sundheds- og ældrechef i Mariagerfjord Kommune, hvor han har været siden august 2017.

- Der har været et bredt felt af gode ansøgere til stillingen. Med Tue får Thisted Kommune en dygtig og erfaren leder, der også har et indgående kendskab til det fagområde, han får ansvaret for, fortæller kommunaldirektør Ulrik Andersen.

Han supplerer:

- Både Tues kompetencer, erfaringer og kendskab til fagområdet er af afgørende betydning for at kunne imødekomme de forandringer social- og sundhedsområdet står overfor i disse år. Derfor er Tue det helt rigtige valg til stillingen.

Tue von Påhlman er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og har tidligere arbejdet i både Aalborg Kommune og på Aalborg Universitetshospital, henholdsvis som sekretariatschef og kontorchef. Efter cirka to et halvt år i Mariagerfjord Kommune som chef for sundheds- og ældreområdet kommer han nu til Thisted.

Han ser frem til at blive en del af Direktionen og være med til at sætte retningen for social- og sundhedsområdet:

- Jeg glæder mig over at få muligheden for at gå forrest i forhold til at udvikle social- og sundhedsområdet i Thisted Kommune. Det er et område, hvor opgaven vokser år for år, og vi derfor ikke bare kan levere mere af det samme. Derfor er det også utroligt spændende, at budgetforliget for 2020 kalder på overordnede og langtidsholdbare planer. Det ser jeg frem til at udvikle i tæt samarbejde med resten af organisationen og med politikerne.

Udover at bruge sin fritid sammen med sin kone Karen og børnene Aske, Manja og Storm nyder Tue en tur på motorcyklen, spiller indendørsfodbold og eksperimenterer med at lave hjemmebrygget øl.

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Åbningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00