Center for Sundhed og udbygningen af Thy Hallen er nu sat i "søen"

Som første step i en længere byggeproces er de fem teams, der skal byde på at opføre første etape blevet udpeget.

20-01-2020Nyhed

Som første step i en længere byggeproces er de fem teams, der skal byde på at opføre første etape blevet udpeget.
Siden 2016 har Thisted Kommune samarbejdet med bl.a. Thy Hallens brugere og personale om at udarbejde planer for udvikling af Thy Hallen, som hen ad vejen også er kommet til at omfatte et nyt Center for Sundhed.

Nu er der lys forude for de mange, som har bidraget med gode ideer, og har håbet på at de også vil blive realiseret.

Blandt 13 ansøgere, har projektets Styregruppe nu udpeget de 5 teams, der skal have mulighed for at byde ind på første etape, som omfatter en ny multihal med bl.a. spring- og motorikfaciliteter, en udvidelse og opgradering af centerhallen samt en minihal, der evt. bliver til en ”hel” hal.

Foran de fem udvalgte teams bestående af byggefirma og dertil knyttede rådgivere forestår der nu et arbejde med at udarbejde et tilbud på at føre første etape ud i livet.

Projektets Styregruppe forventes i april at udpege et vinderprojekt, som bliver forelagt for Kommunalbestyrelsen i maj måned.

Kommunalbestyrelsen skal bl.a. træffe beslutning om at frigive penge til projektet, og om den minihal, der indtil videre er besluttet, evt. skal udvides, så den også kan rumme en håndboldbane i fuld størrelse.

- I projektets styregruppe glæder vi os over den store interesse fra firmaer, for at byde ind på 1. etape af projektet. Vi har haft nogle dygtige og kvalificerede ansøgere at vælge mellem, hvilket lover godt for den længe ventede realisering af projektet, udtaler Esben Oddershede, der er formand for projektets styregruppe, som arbejder på tværs af flere politiske udvalg og forvaltningsområder.

De fem udvalgte teams er:

Entreprenør
Underrådgiver Underrådgiver
CC Contractor A/S  RUM Arkitekter
 AFRY
 Jacobsen og Blindkilde A/S
 CUBO Arkitekterne
 Viborg Ingeniørerne A/S
 Jens Jensen Murer/Entrep. A/S
 GPP Arkitekterne
 Sweco Danmark A/S
 Thyholm murer A/S
 Ark. Kjaer og Richter A/S
 Niras A/S
 TL Byg A/S
 Raabys Tegnestue
Arkitekterne Hovaldt APS
 Frandsen og Søndergård
Åge Jensen og Ernst Hansen