Din mening er vigtig: Rummer Kommuneplanen for fremtidens Thy dine drømme og ønsker?

Du kan stadig nå at komme med dine kommentarer til forslaget til Kommuneplan 2021-2033, der tegner de overordnede rammer for al fysisk udvikling i Thisted Kommune.

21-04-2021Nyhed


Videooptagelse fra det digitale borgermøde om Kommuneplanen 2021-2033 d. 8. april 2021. Her får du præsenteret kommuneplanforslagets forskellige emner, væsentligste ændringer og får svar på spørgsmål fra de thyboer, der deltog i mødet.

Fremtiden i Thy tilhører os alle.

Derfor vil vi rigtig gerne høre jeres kommentarer til de rammer og retningslinjer, som den nye kommuneplan skitserer for Thisted Kommune.

Det var ét af budskaberne på et borgermøde om forslaget til Kommuneplan 2021-2033, der blev afholdt digitalt den 8. april 2021.

Du har stadigvæk chancen for at være med til at sætte retningen for udviklingen i Thy. Frem til den 28. april 2021, kan du nemlig sende dine kommentarer til kommuneplanforslaget ind til os via den digitale kommuneplan.

Afgørende plan for udviklingen af Thy
Men hvad er en kommuneplan egentlig?

Der er måske mange, der hører ordet og bliver en smule tom i blikket. Det kan godt føles som noget, der er langt væk og ikke vedrører dig og din hverdag.

Men faktisk er det en afgørende plan, som også får stor betydning for dig på den længere bane.

Kommuneplanen beskriver for eksempel, hvor Thisted Kommune giver plads til erhverv, industri, grønne områder og boligområder. Kommuneplanen beskriver også kommunens ambitioner og planer for, hvad der skal udvikles og satses på mange år ud i fremtiden.

Derfor er det afgørende, at det også er en plan, som du kan se dine ønsker og drømme realiseret i.

- Det er vores opgave i Thisted Kommune at understøtte det gode liv i Thy, og det mener vi, at forslaget til kommuneplanen gør, men vi kan ikke være sikre, før vi har hørt fra alle jer, der bor og kommer i Thy. Vi skal kende jeres behov og ønsker, før vi kan skabe og give plads til de rammer, som kan gøre det til virkelighed, siger Mogens Kruse Andersen, der er direktør for Teknik, Erhverv og Beskæftigelse i Thisted Kommune.

Giv din mening til kende
Derfor håber vi også, at der er mange af jer, der har lyst til at engagere jer i forslaget til Kommuneplan 2021-2033, så vi på bedst mulig vis sikrer, at den sætter den rigtige retning for dit, mit og vores Thy. 

Du kan gense borgermødet i toppen af denne artikel, hvor du blandt andet får præsenteret kommuneplanforslagets forskellige emner, væsentlige ændringer og får svar på en masse spørgsmål fra de thyboer, der deltog i mødet.

Du kan også læse fem temaartikler om kommuneplanforslaget, der giver dig viden om nogle af de væsentligste fokusområder i forslaget til Kommuneplan 2021-2033. Du finder link til alle artiklerne herunder.

Sidst men ikke mindst kan du sende dine kommentarer til kommuneplanforslaget til os via den digitale kommuneplan på www.thisted.dk/kommuneplan. Du indsender en kommentar ved at trykke på den orange boks 'Indsend Kommentar'.

Gå på opdagelse i temaartiklerne om kommuneplanen

Kontaktinfo

Teknik og Erhverv

Administration, Plan og Miljø, Drift og Anlæg
Kirkevej 9
7760 Hurup
Telefon: 99 17 17 17
Fax: 99 17 21 54
E-mail: teknisk@thisted.dk

Beskæftigelse og Jobcenter Thisted
Skolegade 4C
7700 Thisted
Telefon 99 17 17 17

Erhverv
Skolegade 4C
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 00
E-mail: erhverv@thisted.dk