Gademusikanter og bådkoncerter: KulturKANten holder sommerkoncerter i Thy

I løbet af juli, august og september måned sørger KulturKANten for, at der er en masse musikalske oplevelser i hele Nordjylland.

09-07-2021Nyhed

Logo i blå, hvor der står Sommertid i Nordjylland.
Sommeren er over os, og det nordjyske sommerland overtages langsomt af glade danskere og vaccinerede turister, der sammen tager for sig af de mange muligheder, regionen byder på.

Og i år er det blandt andet musik.

KulturKANten, der er Nordjyllands kulturaftale, har arrangeret en række koncerter på tværs af hele regionen. De vil nemlig gerne takke nordjyderne og de nordjyske musikere, som ikke har kunnet turnere i mere end ét år, for at holde ud.

Koncerterne vil blive afholdt i løbet af juli, august og september.

I Thy kan du blandt andet opleve seks koncerter med gademusikere i Thisted, Hanstholm og Hurup, koncert fra en ladvogn i Synopal i samarbejde med Thy Cablepark onsdag den 28. juli og to skibskoncerter i Doverodde Havn og ved Cold Hawaii Inland-spottet i Vilsund.

Du kan finde mere info om alle koncerterne på www.thy360.dk. Du finder overblikket ved at søge på Sommertid i Nordjylland.

I alt i hele Region Nordjylland vil der være mellem 60-70 små og større koncerter med primært nye nordjyske navne.

Man kan opleve et bredt udsnit af genrer indenfor den rytmiske musik, plukket fra det nordjyske vækstlag og sommerens varmeste lokale navne. Fra jazz med Anders Boye Knudsen Trio og Erik Michaelsen, over singer/songwriter navne som Vilma, Rikke Thomsen og Daniel Jul, til hip/hop med Quarantine Beats og country/folk inspireret rock med Jonas Ringtved og Vingard.

Landkortet er fyldt godt ud, og alle kommuner i det nordjyske vil få musikalsk besøg.


Koncerterne arrangeres gennem et samarbejde med KORMA – kompetencecenter for rytmisk musik. KulturKANten, der er Nordjyllands kulturaftale, er et kulturpolitisk samarbejde mellem Region Nordjylland og de 11 nordjyske kommuner Frederikshavn, Læsø, Hjørring, Brønderslev, Morsø, Thisted, Jammerbugt, Aalborg, Rebild, Vesthimmerland og Mariagerfjord.

Kontaktinfo

KulturRummet
Tingstrupvej 13
7700 Thisted

Email: kulturrummet@thisted.dk

Telefon
99 17 28 28 – KulturRummets sekretariat
99 17 28 00 – Biblioteket i Thy
99 17 38 40 – Musikskolen i Thy
99 17 38 33 – Plantagehuset
51 38 13 13 – URT