Team Ydelser konverterer til nyt udbetalingssystem

Et nyt landsdækkende IT-system til udbetaling af ydelser er nu klar til at blive indført i Thisted Kommune. Overgangen til det nye system betyder en lukning for henvendelser til ydelsesteamet i en periode i november.

26-10-2021Nyhed


Fra 8. til 19. november skal Team Ydelser i Thisted Kommune kontaktes på mail på grund af, at der skal indføres et nyt landsdækkende udbetalingssystem.

Nogle gange er noget lidt besværligt, før det bliver godt, og sådan en situation står Team Ydelser med lige nu. Konverteringen til et nyt udbetalingssystem betyder nemlig, at det i perioden fra den 8. til 19. november ikke vil være muligt at henvende sig vedr. alle ydelser, undtagen sygedagpenge.

Forsinkelser på udbetaling
Konverteringen kan også betyde, at der i samme periode kan være forsinkelser på udbetaling af løntilskud til virksomheder.

Der vil fortsat være mulighed for at ansøge om enkeltydelse og forsørgelsesydelser via borger.dk. Dog vil der være en forlænget sagsbehandlingstid.

Det vil som altid være muligt at henvende sig på Jobcentret i Jobbutikken, hvis man ønsker hjælp i forbindelse med ansøgninger eller selvbetjening på borger.dk

Kontakt til Team Ydelser
Skal du i kontakt med Team Ydelser i perioden 8. - 19. november, så kan du kontakte dem på mailen ydelser@thisted.dk, der håndterer henvendelser dagligt i hele perioden.

Handler din henvendelse om sygedagpenge så skal kontakt fortsat ske på tlf.: 21 84 03 87.

Thisted Kommune beklager den ulejlighed, som borgere med tilknytning til Team Ydelser kan opleve i perioden, hvor man går fra det gamle til det nye system.

Kontaktinfo

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted
Telefon: 99 17 17 17
lese@thisted.dk

Ã…bningstider:

Man. - ons.
08.00 - 15.00
Tors.
08.00 - 17.00
Fre. 08.00 - 15.00
 
Opdateret 01-11-2021