Din mening er vigtig: Hvad skal der ske med Havstokken 9 i Nørre Vorupør?

Thisted Kommune vil høre din mening om udviklingsmulighederne til turisme-formål på Havstokken 9.

07-09-2021Nyhed

Foto fra luften, hvor en hvid firkant markerer, hvor Havstokken 9 er placeret.

Samtlige borgere, virksomheds- og sommerhusejere i Vorupør skal have mulighed for at dele deres holdninger til, hvad der skal ske med Havstokken 9 i Vorupør.

Det besluttede Kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune den 31. august.

Derfor modtager alle husstande i Vorupør et digitalt eller fysisk brev med opfordring til at give deres mening til kende.

Havstokken 9 er blevet peget på som en lokation i kommunen, som man eventuelt kan udvikle med henblik på turisme. Men før der sker mere i den sag, ønsker Kommunalbestyrelsen at få så bredt og fyldestgørende et billede som muligt af ønskerne fra lokalsamfundet.

Det fortæller Marianne Galsgaard, der er plan- og miljøchef i Thisted Kommune.

- Vi håber, der er rigtig mange, der vil benytte sig af muligheden for at give deres mening til kende, så Kommunalbestyrelsen har det bedst mulige grundlag at træffe en beslutning ud fra, siger hun.

Skriv din mening til os
Til formålet har Thisted Kommune oprettet en hjemmeside, hvor du kan komme med din mening til den mulige anvendelse af Havstokken 9.

Det gør du via den orange boks, hvor der står “Indsend kommentar”. Samtlige bemærkninger, forslag og kommentarer skal udformes skriftligt og indsendes via hjemmesiden.

På hjemmesiden kan du også læse mere om baggrunden for at lægge spørgsmålet op til offentlig debat og læse om idéen, som oprindeligt blev fremlagt i Strategisk Fysisk Udviklingsplan for Vorupør og Klitmøller.

Den digitale høring er åben fra den 6. september til og med den 4. oktober 2021.

Hvis du ikke har mulighed for at sende dine bemærkninger ind via hjemmesiden, kan du også deltage i høringen ved at sende et fysisk brev til Thisted Kommune, c/o Erhvervsafdeling, Asylgade 30, 7700 Thisted med emnet “Høring om udvikling af Havstokken 9, Nørre Vorupør”.

Kontaktinfo

Plan og Miljø
Kirkevej 9
7760 Hurup
Telefon: 99 17 17 17

E-mail:
BBR: bbrkontoret@thisted.dk 
Plan: plan@thisted.dk
Miljø: miljo@thisted.dk
Lokal udvikling: lokal@thisted.dk

Telefontider:

Mandag - fredag 08.00 - 10.00
Torsdag  15.00 - 17.00